Lajme

EMOCIONUESE: Nëna 88-vjeçare takon të bijën që i kishin thënë se kishte vd.ek.ur gjatë lindjes

Një grua 88-vjeçare është ribashkuar me vajzën që mendonte se vd.i.q para 69 vjetësh.
Genevieve Purinton u takua me të bijën e saj Connie Moultroup të hënën në një shtëpi pleqsh në Tampa, Florida. Pothuajse shtatë dekada më parë, Purinton 18 vjeçe ishte shtatzënë me një vajzë. Por kur ajo lindi, mjekët i thanë se ajo nuk kishte mb.ije.tu.ar.
Në atë kohë, Purinton nuk kishte fëmijë të tjerë. Tani, ajo është një nënë, gjyshe dhe stërgjyshe. Menjëherë pas lindjes Moultroup shkoi për të jetuar në Jug të Kalifornisë me prindërit ado.pt.ue.s.Shtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Por t r. a g.je.dia e go.di.ti sërish Moultroup sepse nëna e saj ado.pt.ue.se vd.i.q. Babai i saj ad.op.tu.es u rimartua dhe ma.rrë.dhë.nia me njerkën ishte e te.nsi.on.u.ar dhe gjatë gjithë kohës ajo imagjinonte për nënën e saj biologjike që do ta shpëtonte nga gjendja në të cilën kishte ng.e.cur.që Connie Moultroup nuk i nd.ërp.reu kërkimet për asnjë moment. Kur ato u takuan, ishte një çast magjik në prag Krishtlindjesh. Ato panë që kishin shumë ngjashmëri me njëra-tjetrën. “Nëna ime nuk u bë kurrë një infermiere për shkak se nuk përba.llo.nte shpenzimet, por u bë kuzhiniere. Ndërsa unë punova si infermiere prej 34 vjetësh”, tha ajo.Shtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here