Lajme

Lùftòi për 900 ditë me radhë bètèjën e ashpër me kancerin, momenti emocionues kur 6-vjeçari rikthehet në shkollë (Video)

Pasi kaloi disa muaj në spital, më në fund ishte dita e parë e kthimit në shkollë për Nathan Herber.
Si pasojë, ai duhej të linte shkollën e tij në Rochester, Minnesota, për t’iu nënshtruar një trajtimi agresiv në klinikën Mayo aty pranë.
Pas 900 ditësh trajtim, mësim përmes internetit dhe një beteje të ashpër që në një moment kishte Nathan për jetën, ai është përsëri atje ku i takon të jetë.
Kështu, më 25 mars, më shumë se 300 shokë të tij u rreshtuan në parkingun e shkollës për të befasuar Nathan dhe për të përshëndetur ditën e tij të fundit të trajtimit.Shtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Nathan, vëllai i tij binjak Justin dhe vëllai i tij i madh Grant, u bashkuan me “Ëorld Neës Tonight” të martën për të kujtuar momentin e veçantë.
Nathan tha se ishte ngazëllyer për të parë disa miq të vjetër.
“Do të jem i lumtur, sepse mund të jem në gjendje të shoh miqtë e mi nga të gjitha [klasat] që në të kaluarën”, ka thënë ai.
Becky Herber, nëna e Nathanit, tha se historia e djalit të saj mund të jetë një motivim plus për shumë nxënës të tjerë që po presin të kthehen në klasat e personave këtë vit.Shtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here