Lajme

“Mjaft është mjaft, Kosova është e pavarur”: 14 vjet nga deklarata historike e Bushit (Video)

George W. Bush dhe gruaja e tij Laura vizituan për herë të parë Shqipërinë me 10 qershor të vitit 2007, nga edhe bëri thirrje që populli i Kosovë mjaft është malltretuar dhe ka ardhur koha të jetë e pavarur. Bushi qe Presidenti i parë i Shteteve të Bashkuara të Amerikës që kishte vizituar Shqipërinë /Pamje mePosht

Atë ditë ai bërë një deklaratë politike shumë të fuqishme për Kosovën, e cila aso kohe ende nuk e kishte të definuar statusin e saj. “Mjaftë është mjaftë, Kosova duhet të jetë e pavarur”, kishte thënë para 14 viteve në Shqipëri, Presidenti Bush.

Comment here