Lajme

‘Po e bëj 4 orë në ditë sepse…’, NJIHUNI me 24-vjeçaren që na Ia pa fjaIë me ato që bën…

Njê modele ka treguar se sa herê nê ditê kryen marr êdh ên ie dhe pse e bên kêtê. Ajo rrê/fen se cdo ditê, pêr tê mbajtur trupin nê formê, krahas ushtrimeve fizike dhe palestrês, bên rregullisht 3 deri nê 4 orê se k s. Grasi Mattos ka njê rutinê tê rreptê ushtrimesh fizike dhe mban gjithmonê njê dietê tê ekuilibruar. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Bom/ba 24-vjeçare beson shumê nê pêrfitimet e pêrditshmêrisê sê marrê/dhênies in ti me. E reja qê jeton nê Lisbonê, Portugali, thotê se i kushton shumê orê gjatê ditês aktivitetit.Ajo zbuloi se pushimet e vetme qê ka, pêrfshijnê tê dielat. Nê total, ajo synon tê humbasê rreth 8,000 kalori dhe nê disa raste ajo ushtron pêr katêr ose pesê orê rresht. Ajo /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here