Lajme

”Hallakatet” Rusia / shikoni tankun Gjerman më të ri , që do të përdoret kundër Rusëve

Krijimi i një tanku, i quajtur Leopard 3 do të jetë një detyrë e vështirë që sigurisht do të kërkojë shumë kohë. Gjermania do të duhet të azhurnojë Leopard 2A7 (+), në mënyrë që t’i kundër.përgjigjet tankut të gjeneratës së ardhshme të Rusisë T-14 Armata.
Deri në vitin 2015 Gjermania dhe Franca po për.gatiteshin për të zhvilluar së bashku një tank të ri, Leopard 3, për të zëvendësuar Leopard 2 , i cili do të ishte në gjendje të konkurronte me tankun Armata të gje.neratës së ardhshme të Rusisë.Shtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Në dhjetor 2014 Parlamenti gjerman miratoi një propozim për të zhvi.lluar një brez të ri tankesh, një program që do të përfshihet në planifikimin afatmesëm të Ministrisë Gjermane të Mbrojtjes. Vendimi erdhi mes kri.zës ukrainase, ku tanket 225/7 Leopard 2A6 që Bundeswehr ishin të papërshtatshme.
Ministria Gjermane e Mbrojtjes njoftoi planet e saj për zhvillimin e “Leopard 3” për të zë.vendësuar tankun e saj kryesor të betejës, Leopard 2. Leopard 2 ka shërbyer në 1979 dhe ishte konceptuar si pje.së e një plani për mbrojtjen e kufijve tokësore gjatë Iuftës së Ftohtë.Shtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here