Lajme

Kjo është vajza që dhuroi gjithë organet pas vd ekjes

Verica Bellkovska (20) nga Berova është vajza e ndjerë për të cilën familja e saj u pajtua që t’i dhurojë organet te pacientët të cilët kanë nevojë, ndërsa mbrëmë dje 22-vjeçarit iu transplantua zemra në Klinikën e Kardiologjisë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Vëllai i saj, Martin Bellkovski është i vetmi që ka mbetur në Berovë, ndërsa familja tjetër, motra e tij më e vjetër, babi dhe nëna e tij janë në Strumicë. “Ishte vajzë e lumtur, gjithmonë e buzëqeshur”, thotë Martin Bellçovski për motrën e tij. Ai sqaron se motra e tij humbi jetën për shkak të një aksidenti që u bë në vendkalim për këmbësorë në Strumicë më prill. “Humbëm më të voglën e familjes. Në vendkalim në Strumicë një 18 vjeçar goditi me automjet dhe iku nga vendngjarja. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here