Lajme

Nëse keni këtë lloj të kartmonedhës prej 5 eurove ju mund të bëheni milioner

A e dini se ka disa kartëmonedha prej pesë eurosh me të cilat mund të pasuroheni? Nëse keni fat, do të fitoni njëzet deri në njëqind herë më shumë se vlera e vërtetë.
Duhet të shikoni me kujdes numrat dhe shkronjat në këndin e sipërm të djathtë që janë të përshtatur në një shesh të kuq në foto. Ato tregojnë serinë në të cilën është shtypur kartëmonedha.Shtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Seritë e rralla përmbajnë 5 numra identikë (për shembull, 77777, 99999). Nëse keni vërejtur aks.identa.lisht një shënim të tillë me ju, sigurohuni që ai të mbetet në gjendje të përsosur dhe në atë rast do t’ju sjellë shumë para, shkruajnë mediat kroate.Shtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here