Lajme

Ngjarja në tregun i Mitrovicës, hoxha pajton dy familjet

Hoxhë Fatmir Latifi ka njoftuar se ka arritur të pajtojë familjen Abdullahu nga fshati Suhodolli dhe familjen Asllani nga Vinarci.
I riu nga Suhodolli, kishte marrë p lagë nga gj uajtjet me armë në Tregun e Gjelbër të Mitrovicës, ku kishte mbetur i v dekur edhe një person.
Kurse, d orasi, Shefki Asllani, gjendet në araburgim.Shtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Sot me datën 01.05.’21 ditë e Shtunë në Xhaminë e Suhodollit në Mitrovicë, falë Zotit të lartësuar shtrihet dora e Pajtimit dhe Faljes në mes këtyre dy familjeve:
Familja ABDULLAHI prej Suhodollit të Mitrovicës e fal p lagosjen Familjes ASLLANI nga fshati Vinarci i Mitrovicës. Me respekt hoxha Fatmir!”, ka shkruar ndër të tjera ai në Facebook.Shtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here