Lajme

“S’jam kosovar, jam shqiptar i Kosovës” djaloshi mes lotësh

Në një bisedë mes nënës dhe djalit, nëna e provokon djalin duke i thënë se është kosovar, mirëpo djali edhe me lotësh thotë se nuk është kosovar, por shqiptar i Kosovës.
Kjo video është shpërndarë me mijëra herë nga qytetarët dhe personat publik anembanë shiptarisë
Ju ftojmë ta ndiqni videon:

Comment here