Lajme

“Thirrje për Iuftë, turp e t’merr”, qytetarët e ”shashtrisin” Ridvan Berishën me komente

Analisti dhe gazetari Ridvan Berisha ka shkaktuar reagime me një deklaratë që bëri ditë më parë, në të cilën tha se Kosova ka nevojë për gj ak.
Berisha është i mendimit se Lëvizja Vetëvendosje ka ardhë në pushtet me ftesën për gj ak, dhe thotë se pa e kaluar këtë fazë, Kosova nuk mund të ketë normalitet.

“Ky vend ka nevoje për gj ak, përfundimisht, LVV ka ardhë në pushtet me ftesën për gj ak, pa e kalu këtë fazë nuk mund të kemi normalitet, Gërrnaqat që jetojnë luksin perëndimorë duhet ta dijnë këtë, por mos vajtoni pastaj”, kishte shkruar Berisha.

Comment here