Lajme

Vajza Ime Eshte Da shuruar Me Nje Serb,Eshte Djale I Mire Po E Meson Shqipen Dhe D eshiron Te Behet Mu sliman…

Vajza ime eshte da shuruar me nje serb,eshte djale i mire po e meson shqipen dhe de shiron te behet mu sliman…-Mirëmbrëma te gjithve nga Parisi jam një Nëne e Br engosur qe po lu ftoj me m ish e me shp irt qe tme ku pton Vajza ime …. Vajza ime esht 24 vjeqe e da shuruar me ni serb qe 2 Vite kam shpr esuar qe do te nd ahet vetë por jo , ja tregoj hi storinë se si ka qen koha e lu ftes ne Kosovë si e kem pe rjetu lu ften por nuk kupton a spak me thot mua po aj nuk ka bo kr ime ne Kosov, me vjen shum ke q qe i flas edhe pse shum djal i mir esht po e meson gjuhen shqipe ky Serbi qaq shum qe e do vajzen time po do mu bë mu sliman esht ne gje ndje te nej krejta vetem qe ne mes ta nd ajm se Vajzen e jam shum te mir te si nqert ka di plomu gjitha te mirat i ka te gjith i m arrin la kmi se qfar Vajze kam rrit.Shtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Po me qet ma ka prish knej me dhi mbet shum kalon mir dhe fl et shum keq per ko mbin e vet i thot va jzes mir e kan prindet e tu qe flasin per serbet k eq se vertet jan keshtu te pa ng opur e ze mer k eq kur e pyeet dikush aj ju thot se shqiptar jam keten do me dhan per vajzen time kurr nuk e hi dheron i thot vajzez nese nuk behesh gruja imee un vehten ka me mby t ni dit para se ta mby s vehten ja me postu ne rrjetet sociale se per ni vajz shqiptare du me dhon jeten time aj asht i shk olluar edin se ne jemi ku nder me ra ra sti me u taku ne rrug aj gjithmon la rgohet jo me na pr ovoku me na dal pe rball.Para ksa li dhje ka q en me ni shqiptar e ka de shtuar ne li dhje shum e ka m all tr etu po thuaj se e qm endi e ky ki nse e don e mir po si llet.Shtyp reklamen per ti pare video/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here