Lajme

A je e v irgjër? Ky shtet nd alon me ‘ligj’ këtë pyetje, dhe d ënon me b ùrg të gjithë ata që…

Qeveria franceze do të prezantojë së shpejti d ënime me b ùrg ose gj obë për doktorët që japin të ahstuquajtura “çertifikata vi rgjërie”, për martesa tradicionale fetare.Drafti është pjesë e legjislacionit për përforcimin e vlerave laike franceze kundë asaj që presidenti Emmanuel Macron quajti dy ditë më parë “separatizmi islamik”.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Ministria e brendshme franceze tha se ligji propozon një vit b ùrg ose gj obë €15,000 për punonjësit e mjekësisë që lëshojnë “çertifikata vi rgjërie”.Sipas mediave franceze, rreth 30% e doktorëve franceze kanë pasur kërkesë për çertifikata të tilla edhe pse shumica e tyre i refuzojnë.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here