Lajme

Ajo është 22 vjeçe, por pjesën më madhe të jetës e ka kaluar në Gjermani. Nigar A. mban shami sepse beson te Allahu edhe familja e saj.Vajza e re vjen nga një familje që ka besim mysliman. E reja tregon se për këtë gjë paragj ykohet shumë herë në Gjermani.Me lot në sy ajo ka treguar për ”Bild” se nuk e kanë lejuar të futet në një palestër për t’u stërvitur. Vajza ka thënë:Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve… Palestra ku doja të shkoja unë është shumë e madhe ka 3000 klientë, doja të bëja një seancë prove dhe më pas do të vendosja do filloja apo jo. Por ata patën një problem me mua dhe ajo ishte shamia ime. Ata nuk munden të më lë ndojnë mua sepse mbaj shami dhe përse besoj te Allahu. Qava shumë, nuk është hera e parë që më ndodh.”Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Sipas disa besimeve, të gjithë kemi një engjëll mbrojtës. A është sinjë udhëzues shpirtëror që ju mbr on nga e keqja dhe ju ndihmon të kapërceni pe ngesat.
Por e dini që ka disa shenja përtë kuptuar se ju një engjëll ose Zoti po ju mbron? Po janë 1o shenja që e tregojnë këtë gjë.
Shenja e parë: Ai ju viziton shpesh në ëndërrat tuaja dhe ju bëni një gjumë të qetë nëse kjo ndodh.

Shenja e dytë: Ju shikoni forma të çuditshme. Shikoni drita të forta, pika që ndriçojnë dhe këto nuk janë lojëra që u bëjnë sytë tuaj, por tregojnë se ose Zoti ose një engjëll po ju mbron.
Shenja e tretë: Ndjeni një aromë të ëmbël në ajër. Edhe kjo është një shenjë se engjëlli mbrojtës është afër jush dhe po kujdeset për ju.
Shenja e katërt: Teksa jeni duke ecur ju gjeni një pendë të bardhë edhe kjo është një shenjë se po ju mbrojnë dhe se do ju ndodhin gjëra të mira.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here