Lajme

Gati për lu ftë: Anije lu ftarake turke futen në ujërat greke, Athina njofton NATO-n dhe BE, futet në lojë edhe SHBA. Flota greke në terren

Përshkallëzimi i tensionit greko-turk hyn në një faze të re pasi pasditen e së hënës anija sizmografike turke Oruc Reis ka hyrë në skajin lindor të raftit kontinental grek duke ardhur nga rafti kontinental Qipriot, transmeton gazeta ditore. Shty pe r3k 1am3n më poshtë për të lexuar lajmin e plotë:Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Sipas mediave greke ajo shoqërohet me katër anije lu ftarake turke. Përballë saj kanë shkuar menjëherë tre lu ftanije greke, ndërsa një pjesë tjetër e Flotës detare të Greqisë është përhapur në këtë rajon detar.Vihet re se transmetuesi i anijes sizmografike turke vazhdon të jetë i mbyllur që 24 ore me pare, siç është regjistruar në sistemin e zbulimit “marinetraffic”. Shty pe r3k 1am3n më poshtë për të lexuar lajmin e plotë:Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here