Lajme

Gratë në këtë vend marohen me pemët dhe nuk bëjnë…./ Do habiteni pse ndodh kjo

Çdo vend ka lig jet, traditat, rregullat dhe veçoritë e veta që mund të duken të çuditshme dhe madje tro nditëse për njerëzit e kulturave të tjera.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Për shembull, a e dini se gratë në Indi mund të martohen me një pemë? Dhe kjo nuk është sepse ata janë të çmendur për natyrën. Apo që në Korenë e Jugut foshnjat konsiderohen të jenë një vjeç që në lindje?Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here