Lajme

Historia e Rites nga Librazhi që do t’ju lërë pa gjumë sonte: Bëj se.ks me vjehrrin, ndërsa burri im…

Vjehrri im më ngushëllonte gjatë një stuhie, por ne përfunduam marrëdhëniet se.ksuale. Burri im punon jashtë vendit për gjashtë javë. Më mungon tm.errësisht, por ne po kursejmë për të blerë shtëpinë tonë dhe paratë janë të rëndësishme.Prindërit e tij na sugjeruan që të heqim dorë nga banesa me qera dhe të shkojmë me ta për një kohë, për të na ndihmuar të kursejmë për një shtëpi.Një mbrëmje, kur vjehrra ime kishte dalë jashtë, nisi një stuhi e madhe. Vjehrri im e pa që isha e tm.erruar nga bubullimat, dhe ai erdhi dhe u ul pranë meje në divan.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Ai më mbante dhe po përpiqej të më qetësonte dhe më pu.thi në faqe. Filloi si një lloj pu.thjeje baba-bijë, por unë lëviza fytyrën time, kështu që p.uthja erdhi mbi buzët e mia. Ne kemi bërë se.ks dhe e kam shijuar shumë. Nuk doja të ndalesha, por ai u tërhoq.Kemi rënë dakord më pas se se.ksi ishte i gabuar, por se.ksi me të është shumë më i mirë se me burrin tim. Një javë më vonë, vjehrra ime shkoi të qëndronte me motrën e saj për disa ditë dhe nuk mund ta përmbaja veten.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here