Lajme

Mbrëmje dhe e vetme – vajza bie në puset, por ndihmohet nga një kalimtar i rastit

Nuk dihet se si vajza u gjend në këtë situatë.
Një video e mahnitshme që tregon një djalë të ri duke tërhequr një vajzë nga një puset u publikua në rrjetin social Instagram.
Gjegjësisht, në përshkrimin e videos, e ishte postuar në faqen nishnocu_official, thuhet se skena e pakëndshme ndodhi në qytetin e Nishit.
Vajza është në bosht, pa bluzë dhe i riu e ndihmon të dalë. /Tlegrafi/

Comment here