Lajme

Mustafa Nano: ‘Gratë e Kosovës menxi skan pritur për të fjetur me Serb, kan shumë edhe fëmijë që babi nuk e din fare

E tepron Mustafa Nano (sipas burimit të lajmit nga shqip lajme).Ai, madje ka mbrojtur edhe më shumë deklaratën e tij.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Nano, ka ngritur disa pyetje kur u pyet nga gazetari për deklaratën se “kosovarët kanë gj’ak ser’bi”.Nano nuk është zmbr’apsur nga deklarata e tij që kosovarët kanë gj’ak serbi.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here