Lajme

Pasi e pa të birin, Kadriun, Fazli Veselit i përmirësohet gje,ndja

Sot ish-kryetari i PDK-së, Kadri Veseli i cili vije nga qyteti i Mitrovicës, është li ruar me ku sht nga H aga.Veseli është liruar nga b u r g u, pasi babain e kishte në gj endje jo të mirë shëndetësore, shkruan Jepi zë.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Një foto e publikuar nga nipi i tij, shihet baci Fazli i sht rirë në Sp italin Rajonal të Mitrovicës.Ajo çka vërehet në këtë foto, është përmirësimi i gj endjes shëndetësore nga Fazli Veseli. E si duket ka ndikuar për të mirë ardhja e të birit, Kadriut.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here