Lajme

Pr.ost.itu.ta tregon sekretin: Ja sa duhet të jetë pe.ni.si që ta çojë femrën në ‘Qiellin e Shtatë’

Kjo vajzë 23 vjeçe, e cila punon në një shtëpi publike në Australi, ka vendosur të flasë hapur për ‘sekretet’ e profesionit të saj.Ajo në një intervistë për portalin britanik ‘The Sun’, është shprehur se për t’u bërë ‘perëndesha të s e k s i t’ vajzat duhet të jenë të bukura.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

“Pe ni sët super të vegjël janë diku rreth 2-5 cm, apo mik rop en is. P en is i i vogël është 6 centimetra ndërsa pen is ët që janë 10-15 centimetra janë mesatarë. Pe ni s i më i madh që kam parë ka qenë sa parakrahu im dhe unë refuzova të bëj s e k s me këtë person. Të shkretit burrë iu mbushën sytë me lot se nuk bënte dot s e k s për shkak të madh ësi së.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here