Lajme

Vajza e dēѕhрēruar i bën frуmēmarrje artifiсiale mamasë së infektuar me К0VID, videoja рrekēѕe bëhet virale

Një video e bërë virale në internet tregon momentin kur vajza e dëshpëruar i bën frymëmarrje artificiale nënës së saj të infektuar me K0vid në një për pjekje për t’i shpëtuar jetën në një spital të mbingarkuar në Indi, mes valës së dytë fatale të К0VIDI-t në vend.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Pamjet e marra në një spital në shtetin verior Uttar Pradesh, tregojnë dy vajza që ndodhen në afërsi të barelës ku nëna e tyre po qëndronte e shtrirë.Pa lajmëruar asnjë mjek, njëra nga vajzat bën një frymëmarrje artificiale, megjithëse ishte e pamundur t’i shpëtonte jetën gruas së moshuar.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here