Lajme

Video skαndaloze, dy bυrra i bëjnë në stacionin e autobusëve një vαjze…!!!

Një video e filmuar në një stacion per autobusë në Beograd, po përhapet me shpejtësi në rrjetet sociale .Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Në të duken dy burra, të cilët bëjnë komente vul gare, teksa ia ngu lin sytë tek vithet një vajze përballë tyre.Ajo me siguri është në situatë te pakëndshme, por nuk gu xon të kthehet dhe të përballet me ta.Kjo video, shka ktoi një mori komentesh në rrjetet sociale, disa duke gjy kuar dy burrat, ndërsa disa duke gjy kuar vajzën.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here