Lajme

Bëri s*ks me një delfin, rrëfehet gruaja që u bë pjesë e studimit shkencor për laboratorin se’kret: Ai fěrkohej, më kishte qejf…

Margaret Howe Lovatt ishte vetëm 20 vjeçe kur filloi punën në një laborator me qëllimin për të kuptuar delfinët dhe për t’i mësuar ata të flasin.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Ajo i kishte dashur kafshët që kur ishte një vajzë e vogël.Margaret ngj alli një ma g je psje gjatë gjithë jetës me kafshët dhe mënyrën sesi ata komunikojnë dhe kjo e çoi që ajo të bëhej pjesë kryesore.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here