Lajme

Dy javë para se të mbushte 18 vjeçe mori vesh se ishte me sëmundje të keqe, jep shpirt vajza e bukur si drita

Ajo ishte në lule të jetës, por humbi jetën nga sëmundja e keqe. Raportohet se një adoleshente në Britaninë e Madhe nuk ka mundur ta fitojë b etejën ndaj kan cerit të zor rës së trashë.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Ajo është vajza e parë kaq e re në moshë që humb jetën nga kjo sëmundje e ligë në Britaninë e Madhe.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here