Lajme

HlSTORlA e 22-vjeçares nga Tirana: FlTOJ deri në 4000 euro duke…

Si e pritën ata në fillim?
Duke më njohur mua që jam vajzë e hedhur, por dhe me besimin që kanë tek mua e morën mirë.Kanë ardhur ata të të shohin këtu?Jo, asnjëherë.Cila ka qenë dita më e ke;qe në klub?Ditë të keqe nuk kam pasur, por momente po… P.Sh ka raste kur një i pamoraIshëm të bën moraI ose kur dikush shfaq ke;qardhje për mua, që nuk ka arsye pse.Ndodh që thua sot ishte një mbrëmje shumë e mirë, kur?Kur takon klientë që të duket se i njeh prej vitesh, njerëz shumë gazmorë, të shoqërueshëm.Çfarë nuk të pëlqen nga një klient në atë që thotë apo bën?Janë ata që të ofrojnë para duke të të ngatërruar me një punonjëse se.ksi, ndërkohë që je vetëm për shoqëri apo për të bërë shou

…Po diçka që bëjnë?Ka nga ata që vinë të p;irë dhe duan të kalojnë limitet duke të të pr;ekur, por ne dimë ti menaxhojmë edhe këto situata.Ke përjetuar inc;idente gjatë punës, përndjekje në rrjetet sociale, në jetën e përditshme, pasi mbyll punën në Klub?Këtu brenda siguria është e lartë, shoqërohemi jashtë nga siguria e klubit dhe në rrjetet sociale e menaxhojmë vetë.…Besoj e ke profilin të mbyllur?Pikërisht!Si ka ndikuar eksperienca në këtë industri në karakterin tënd, pra sa të ka ndryshuar?

Comment here