Lajme

Si e pritën ata në fillim? Duke më njohur mua që jam vajzë e hedhur, por dhe me besimin që kanë tek mua e morën mirë.Kanë ardhur ata të të shohin këtu?Jo, asnjëherë.Cila ka qenë dita më e ke;qe në klub?Ditë të keqe nuk kam pasur, por momente po… P.Sh ka raste kur një i pamoraIshëm të bën moraI ose kur dikush shfaq ke;qardhje për mua, që nuk ka arsye pse.Ndodh që thua sot ishte një mbrëmje shumë e mirë, kur?Kur takon klientë që të duket se i njeh prej vitesh, njerëz shumë gazmorë, të shoqërueshëm.Çfarë nuk të pëlqen nga një klient në atë që thotë apo bën?Janë ata që të ofrojnë para duke të të ngatërruar me një punonjëse se.ksi, ndërkohë që je vetëm për shoqëri apo për të bërë shou …Po diçka që bëjnë?Ka nga ata që vinë të p;irë dhe duan të kalojnë limitet duke të të pr;ekur, por ne dimë ti menaxhojmë edhe këto situata.Ke përjetuar inc;idente gjatë punës, përndjekje në rrjetet sociale, në jetën e përditshme, pasi mbyll punën në Klub?Këtu brenda siguria është e lartë, shoqërohemi jashtë nga siguria e klubit dhe në rrjetet sociale e menaxhojmë vetë.…Besoj e ke profilin të mbyllur?Pikërisht!Si ka ndikuar eksperienca në këtë industri në karakterin tënd, pra sa të ka ndryshuar?

Një vëlla dhe motër po lu ftojnë krah për krah me k an ceri n në dhomën e njëjtë të s pi tali t, pasi u di a gnost iku an me
formë të rral lë të së m.un djes trashëguese.

Sipas mediave të huaja, bëhet fjalë për Jacob Randell, 14 vjeç, dhe motrën e tij pesë vjeçare Sophia, të cilët po l u.ft ojnë një t umor ag resiv në tru.

Mamaja e tyre, Liliane Hajjar, ka treguar se si familja e saj është lënë “e t hyer” nga go ditja e dy fishtë shka tërruese.

Ajo ka dokumentuar l.uf.tën e tyre në mediat s ociale – me një foto prekëse që është bërë vitin e kaluar duke treguar se si vëllai dhe motra e tij përqafohen ndërsa mbështetnin njëri-tjetrin.

Një tjetër foto tregon emrat e fëmijëve në derën e dhomës së tyre të sp.ita.lit, me një mbishkrim: “Kjo është pamja më pr ek.ëse që sytë dhe zemra e mia kanë parë ndonjëherë”

Comment here