Lajme

(Video që ta prek shpirtin) Ky 8 vjecar ka nevojë për gjithë shqiptarët që të jetojë, është urgjente/ Mjekët thonë se ka dhe pak kohë

Kemi udhëtuar drejt Kosovës, aty ku me lot në sy na pret Blerondi i vogël i cili kërkon ndihmën tonë. Ai jeton me familjen e tij në Pejë dhe është vetëm 8 vjeç, por jeta e ka përballur shumë shpejt me dh imbjen. Ai vuan nga një sëmundje e keqe që i shkakton kr iza epil eptike shumë të forta.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Që në moshën 2 vjeç e gjysmë, ai endet nëpër spitale në Kosovë, Shqipëri e Maqedoni. Koha që i ka mbetur është shumë e shkurtër, pasi duhet t’i nënshtrohet një ndërhyrje kirur gjikale para se të jetë vonë.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here