Lajme

25-vjeçarja tregon se çfarë ka hequr: Kisha s ëmundjen e ligë por ia dola, tani jam shëndoshë e mirë

Sacha Mills nuk u sh qetësua kur gjeti një gungë në gjirin e saj pranverën e kaluar, duke menduar se ishte “e pamundur” të kishte ka ncer aq e re.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Tani 25-vjeçarja, nga Basingstoke, Hampshire, thotë: “Për herë të parë vura re se diçka nuk ishte në rregull kur po ndërrohesha për në shtrat një mbrëmje dhe dora ime u vendos në gji.Mirëpo që nga ajo ditë Sacha është shëndoshë e mirë.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here