Lajme

Babë e bijë shqipëtare arrijnë të bëhen deputet në shtetin e Zvicrrës, Sa URIME shkojn per ta

Valës së sukseseve të mërgatës sonë në lëminë e sportit, shëndetësisë, ndërtimtarisë, etj; kohëve të fundit po i shtohen edhe të arriturat në politikë dhe përfshirja në institucionet e ndryshme në shtetin zvicerian.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Rasti i fundit ka të bëjë me zgjedhjen e dy deputetëve të cilët kandiduan në zgjedhjet e së dieles për Kuvendin e Belmont-Broye, komunë e madhe kjo në Kantonin Fr ibourg.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here