Lajme

Çfarë dhurate i ka bërë Ramushi? Anita Haradinaj do iu shkrijë së qeshuri me përgjigjen e saj “epike”

Çfarë dhurate i ka bërë Ramushi? Anita Haradinaj do iu shkrijë së qeshuri me përgjigjen e saj “epike”

“Më shumë i bëj vetë vetes dhurata sesa marr nga Ramushi”, u shpreh ajo në një moment, ndërsa më pas tregoi se edhe varësen që mbante në qafë e kishte blerë për vete pas lindjes së vajzës..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here