Lajme

Ngjarje e padegjuar me pare: Nje grua 74 vjeqare lindi binjake

Një grua 74-vjeçare mendohet të jetë gruaja më e mosh.uar në botë që ka sjellë në jetë fëmijë. E moshuara ka sjellë në jetë dy binjake të cilat janë ng.jiz.ur me anë të fek.on.dim.it i.n vit.r.o.Erra.matti Ma.nga.yam.ma, nga shteti And.hra Prad.esh i In.d.isë solli në jetë dy vajza të shëndetshme këtë mëngjes. Bashkë me të, në momentin e lin.dj.es ishte e bashkëshorti, me të cilin ka 57-vite që jeton, 78-vjeçari R.aja R.ao.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

E mosh.uara, e cila kishte 30 vite që kishte hyrë në men.opau.zë, tha se u frymëzua nga fqinja e saj që kishte mb.et.u.r shtat.zënë në moshën 55-vjeçare.Ajo u shpreh: “Nuk mund t’i shpreh ndj.en.jat me fjalë. Këto foshnja më plotësojnë. Pritjes që zgjati për 6 dekada i erdhi më në fund-fundi. Tani askush nuk mund të më quajë in.fe.rt.ile.”Nëse Mangay.am.ma është aq vjeç saç thotë, kjo do ta bëjë atë 8 vite më të madhe nga mbajtësja aktuale e rekordit, Mar.ia de.l Carm.en Bou.sada de.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here