Lajme

Nusja shkodrane i luajti fenë me tr adhti/ Burri i nxjerr videon në mes të dasmës, e tu rpëroi fare

Ajo që mund të konsiderohet si dita më e veçantë në jetë u kthye në një nga ditët më të tm er rsh me për një çiftit të sapomartuarish.Gjatë festës, protagonist u bë një nga të ftuarit i cili kishte siguruar një video, ku shikohej gruaja e sapomartuar me burrin e motrës së saj e cila ishte shtatzënë.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Kaseta ishte pothuajse 5 minutëshe dhe ajo u vendos në një ekran të madh gjatë ceremonisë martesore, ishte menduar paraprakisht një gjë e tillë me qëllim për të pos ht ëru ar “gruan t ra dh tare”.Video u bë menjëherë vir ale dhe shka k toi shumë rea gim e në rrjet, disa prej tyre mendonin se video është reale dhe në drejtim të gruas vërshuan një mori komentesh neg at ive, ndërsa disa të tjerë mendonin se klipet janë përdorur si marifet marketingu për të tërhequr sa më shumë shikues.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here