Lajme

Vajza automekanike, pêr shkak tê saj “ka burra qê gêzohen kur u prishet vetura”

Nê njê punêtori pêr rregullimin e veturave nê Bejrut, njê 22 vjeçare êshtê e rrethuar nga kolegêt. Dhe, ndonêse ajo êshtê e vetmja grua nê atê g rup pune meshkuj, nuk ka parag jykime sepse ajo êshtê e shkêlqyer nê punê.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Sipas mediave tê huaja, bêhet fjalê pêr Rana Haek e cila êshtê tani nê vitin e fundit tê inxhinierisê elektrike. “Kam zgjedhur kêtê punê pasi i dua makinat qê nga fêmijêria. Nga ana tjetêr, mê pêlqen tê kêrkoj njê shkak dê shtimi dhe ta rregulloj atê. Babai im mê ka mbêshtetur gjithmonê. Ai mê ndihmoi tê gjeja kêtê punê, qê tê praktikoj njohuritê e mia praktikisht”, thotê ajo.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here