Lajme

Video nga shqiptarët e Amerikës: Aq shumë të rrethuar me para saqë i shkelin edhe me këmbë..

Shqiptarët në Amerikë jo rrallëherë tregojnë për jetën e lu ksit që e bëjnë.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Në në një video të publikuar së fundmi në rrjetet sociale, shihen një grup shqiptarësh të cilët thuhet se janë me prejardhje nga Tropoja duke kënduar këngë p atriotike për Shqipërinë,Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here