Lajme

Vjen Lajmi befasues nga politikani serb ! Vuçiq po punon për ta njohur Kosovën shtet

Kryetari i levizjes serbe, Çlirimi, Mllagjan Gjorgjeviq para lajmeroi sot se natyra e vertete e fjalimeve gjithnje e me te shpeshta rreth Republika Srpaskas eshte fshehja e faktit se regjimi i Aleksander Vuçiqit po punon ne menyre aktive ne njohjen e pavaresise se Kosoves.

Kohet e fundit, Vuçiq vazh dimisht ka folur per Republika Srpskan, duke ia kaluar megafonin e tij edhe Aleksandar Vulinit te flase per idene neoradi.kale te botes serbe, balonat e proves po mbillen ne formen e disa letrave per shkembimin e te rritore, tha Gjorgjeviq.

Ai shpjegon se qellimi i gjithe kesaj eshte goditja e daulleve nacio.naliste ne menyre qe te krijohet per shtypja ne publik se diçka merret ne kembim te leshimeve.

Gjorgjeviq kujtoi se ve.tem ne muajt e fundit, fushata serbe per ti para ndaluar njohjet e reja te Kosoves u pezullua, se institucioneve kosovare iu dha legjiti.mitet” dhe se Kosova u la jashte planit te ri hapesinor te Serbise deri ne vitin 2035.

Comment here