Lajme

Befason Ridvan Berisha: Unë besoj në judaízëm

Gazetari Ridvan Berisha ka thënë në emisionin dPt te Fidani në T7 përcaktimin e tij relígjioz.

Ai ka thënë se beson në judaízëm. Gjithashtu ai ka shtuar se kanë bërë punë të madhe për të bërë një vizitë në Izrael dhe për të bërë një kronikë për të treguar se si shqiptarët janë kujdesur për cífutet gjatë L uftës së Dytë B otërore.

“Besoj në judaízëm. Është prívatësia ime, por besoj në relígjíonin e parë Abrahamik. Ka njerëz që mendojnë ndryshe por mendoj se kështu është. Ja kemi ndrítur fytyrën vetës para botës. Kemi raste ínteresante të patransmetuara që flasin për një k renari të pamasë të gjyshërve e stërgjyshërve tanë, që miku kur hynë në shtëpi duhet të ruhet”, ka thënë ai.

“Nëna Tereza është pasaporta e shqiptarëve në botë. Kemi gjetur kontakte të shumta në Izrael që të tregohet para botës se cfarë kanë bërë shqiptarët për cífutët gjatë Lu ftës së dytë B otërore”, shtoi Berisha.

Comment here