Lajme

‘Bëmë Mama Të Të Ngjajë’, Vajza E Gjyste Vulajt Një Princeshë E Vërtet, Trupi I Saj Po Čmėnd Djemtë

Vajza e Vulajt i është bërë edhe një ofertë në televizon por nuk ka pranuar pasi sipas saj ëndrra është të vazhdojë mi ss-in. Edhe pse aq e re ne moshe ajo qe ka bere eshte shume buje e madhe dhe top tema e gjitha mediave roze si dhe me gjer. Shikoni fotot e saj dhe binduni vete. per te pare.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

‘Bëmë mama të të ngjajë’, vajza e Gjyste Vulajt një princeshë e vërtet, t rupi i saj po çme nd djemtë.Ajo është bërë e njohur me fotot që ka postuar në rrjetet sociale Instagram ku me të vërtetë ka bërë një w o o w w të madh.Vajza e Vulajt i është bërë edhe një ofertë në televizon por nuk ka pranuar pasi sipas saj ëndrra është të vazhdojë mi ss-in. Edhe pse aq e re ne moshe ajo qe ka bere eshte shume buje e madhe dhe top tema e gjitha mediave roze si dhe me gjer. Shikoni fotot e saj dhe binduni vete. per te pare.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here