Lajme

Djali I Cecës Thot Se “Kosova Është….” E JONA”….

Velljko Raznatoviq, djali i këngëtares së famshme serbe, Svetlana Raznatovic, e njohur në masë si “Ceca”, ka përdorur sha.rje dhe of.endime të rë.nda ndaj Vladimir Kostiqit, kryetar i Akademisë Serbe të Shkencave dhe Arteve, pasi ky i fundit tha Kosova nuk i përket Serbisë.“Kosova nuk është e jona dhe sa më shpejt që dikush ta thotë këtë, aq më mirë do të jemi”, tha dikur Kostiq, dhe së fundmi në një emision konfirmoi dhe argumentoi pozicionin e tij.Kjo ishte arsyeja pse Veljko Raznatoviq i dha vetes të drejtën të drejtonte fyer.je nga më të eg.rat në kurriz të akademikut.

Comment here