Lajme

I lyen të dashurës bre kët me sos të dj egës të specave, ja çfarë bëri vajza kur i veshi ato (Video)

Pasi ajo u kthye në shtëpi ai i kërkoi që të dalin për vrapim, dhe kështu ajo u fut në dhomë për t’u përgatitur për vrapim. Dhe sikur ta dinte, veshi pikërisht ato bre kë që ai ia kishte lyer me sosin e dj egës të specaveNjë i ri nga Shtetet e Bashkuara kishte vendosur të tallet ke q me të dashurën, të cilës ia lyen br ekët me sosin më të dje gës të specave.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here