Lajme

Kur Lindi Peshonte Vetëm 360 Gramë Dhe Mjekët U Thanë Prindërve Bëni Gati Fu Nera Lin/ Mrekullia Ndodh: Zoti E Shëroi, Ajo Jeton!

Por gëzimi i tyre nuk zgjati shumë. Në javën e 25 të shtatzënisë Hannah filloi të kishte shumë dhim je. Mjekët nuk mund të bënin asgjë. E vetmja zgjidhje që ata i dhanë ishte të ndërp riste shtatzëninë.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Ajo u diagnostikua me një gjendje të quajtur ” prapamb etje e rritjes intra uterine”. Ajo e lindi vajzën e saj me ope racion ce zarian edhe pse ishte shumë herët.ShikoviVajza e tyre kur lindi si thonë prindërit nuk ishte më e madhe se një top tenisi, ajo peshonte vetëm 360 gramë kur lindi dhe mjekët ia hoqën të gjitha shpresat se do të jetonte.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here