Lajme

Nga një zonjë bukuroshe e qeshur , si u transfomua në një xhi hadiste e fr ikshme nëna e Alvinit (Video)

Zgjati plot pesë vite m akthi për vogëlushin Alvin Berisha në kampet e ISIS dhe në lu ftën në Siri, ku e ëma, Valbona Berisha, ishte lu ftëtare./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kujtojmë se Valbona, rreth 5 vite më parë, rrë mbeu të birin, Alvinin, nga shtëpia e tyre në Itali dhe u larguan drejt Sirisë.Alvin ishte vetëm 6 vjeç në vitin 2014, kur Valbona vendosi ta ndajë nga motrat dhe i ati. Në fotot e publikuara nga “Corriere della Sera” vihet re ndryshimi i Valbonës ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on:

Comment here