Lajme

Nje vajze e re u nda nga burri dhe martua me nje plak 70 vjeqar por 5 muaj pas dasmes se tyre ajo zbulon qe. .

Nonjëherë njerëzit bëjnë çm .e.n d.u .ri vetëm për të dalë e për të shp.ët.uar nga gjendja e vës.h .ti.rë e.kon.om.ike në të cilën ndodhen herë pas here. Një gjë e tillë ka ndodhur edhe me këtë vajzë, e cila vendosu të martohej me një burrë 68-vjeçar, pasi kishte kaluar një jetë të vë.s h.ti.rë e plot me .v.u. a.jt.e.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Pas tre muaj martesë ajo mësoi të vërtetën s.ho.ku.ese të jetës së saj: kishte lid.h.ur kur.orë me gjyshin e saj biologjik. Prota.goniste e kësaj historie është një 24- vjeçare me orig.jinë nga Jack.so.nville, e cila kishte lënë pas dy martesa të d.ë sh.tu.ara dhe kishte pasur një ra.p.ort të v.ë.sh tirë me familjen e orig.jin.ës.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here