Lajme

Shqiptari hyn me fanellën kuqezi në autobusin e Beogradit,‘t ërbohen’ serbët: A do të ndodhte kjo në mes të Tiranës?

Një i ri shqiptar në Serbi është fotografuar me një fanellë ku dallohet fl amuri k ombëtar shqiptarë. Fotoja është bërë në një nga li njat e u rbanë në qytetin e Beogradit/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

ku dhe me pas ka qarkulluar në rrj etin so cial ‘F acebook’Në komente nuk ka shfaqje ra cizmi, por më së shumti m ediat serbe dhe k omentuesit vënë në dukje faktin se shqiptari,/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

nuk kishte respektuar rregullat e p andemisë dhe se ishte pa maskë, ndërsa në l idhje me f anellën shqiptare shumica kanë thënë se nuk e njihnin flamurin shqiptarë.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here