Lajme

Çmendet Sërbia, ja se çfarë armatimi i dhuroi Turqia Shqipëtarëve

Se sa e ndjeshme është Serbia kur bëhet fjalë për ndihmat e Turqisë dhënë ushtrisë së Kosovës, tregon edhe rasti i tanishëm i g atishmërisë turke të aftësojë amratën tonë edhe për rastet më të ndjeshme, shkruan Kosova Post.

Kështu, aftësimi i pil0tëve tanë për aeroplanë dhe t anke, i parashutëve, i k0mand0ve dhe i profile tjera, janë vetëm disa nga f0rmat e ndihmës turke që po i bënë Kosovës.

Bazuar në mediet serbe, e sidomos në gazetën “Kurir” e cila përmend një s0ndazh të bërë në Serbi ditëve të fundit, në pyetjen se cilat fjalë apo fjali kanë qenë më i rrituese për ju në këta muajt e fundit, nga tri përgjigjet e dhëna, dy kishin të bënin me Kosovën dhe shqiptarët. E para ishte “Ushtria e Kosovës” ndërsa e dyta “Turqia po ndihmon shqiptarët e Kosovës të bëjnë ushtrinë e tyre”

Comment here