Lajme

E mbani mend Jerinën? Habit me rrëfimin: Kam qenë 16 vite e martuar me një zotëri që…

Kisha një martesë jozyrtare me një zotëri që e doja shumë. Bashkëjetoja me të prej 16 vitesh, por nuk bënim dot të lumtur njëri-tjetrin.E pyetur nga pastori, Akil Pano se përse kjo “martesë” përfundoi pas kaq shumë vitesh bashkëjetesë dhe përse nuk e formalizuan si dashuri, Jerina Lalaj u shpreh se:Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Kemi dashur shpeshherë ta formalizonim, por gjithmonë e shtynim sepse mendonim se dashuria mjaftonte…Zotëria nuk ishte shqiptar. Fillimisht e ndoqa unë në karrierën e tij atje, më pas ai mua, këtu në Shqipëri. Kuptuam se kishim ndryshim kulturash dhe si dy njerëz të kulturuar, të civilizuar dhe që e deshëm njëri-tjetrin u ndamë miqësisht. Sot e kësaj dite jemi sërish shok.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here