Lajme

Ministrja e Austrisë: Ne i duam shqiptarët kemi nevojë për ju!

Ministrja për Bashkimin Evropian dhe Kushtetutë të Republikës së Austrisë, Karoline Edtstadler gjatë konferencës për shtyp ka përgëzuar ministren e Jashtme, Olta Xhaçka për zgjedhjet e 25 prillit gjithashtu ajo shprehu dëshirën për një bashkëpunim më të fortë me Shqipërinë.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Edtstadler tregoi se Austria po mbështet të gjithë rrugëtimin e Shqipërisë për të hyrë në Bashkimin Europian dhe se për aq kohë sa vendet e Ballkanit Perëndimor nuk janë të integruara, BE nuk është e plotë.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here