Lajme

Vajze Serbe Shkruan Letren Për Shqiptarët Qe Habiti Gjithe Serbine??

Letra e presidentit serb Aleksandër Vuçiç e bo tuar dje në mediat botërore, ku i kërkonte popullit serb të r eflektonte mbi ma rrëdhëniet me shqiptarët dhe premtonte një ma rrëveshje me Kosovën, u komentua si një kthesë e fortë e politikës serbe.Hvp mark,etIng un 5 svkonda vazhdo PVMJET EKSKLVZlVE

ShkodraNews publikon të plotë letrën e një se rbi ded ikuar mikut të tij shqiptar publikisht në facebook. Letra është një im pre sion i tij pas vizitës në Shkodër dhe bisedës me djalin e tij të vogël për Isa Boletinin e m itin e ka lasë së Rozafës.

Marko Konjeviç nga Serbia është njohur me Ar mer Jukën nga Shkodra gjatë punës së tyre për një k ompani gjermane, por dy i ka lidhur një miqësi njerëzore përtej zyrës. Në facebok-un e tij, Marko ka publikuar dhjetra foto nga Shkodra me flamurin shqiptar dhe mikun e tij, të cilit i ka dedikuar dhe letrën e mëposhtme ku shpreh një këndvësht rim të ri për historinë serbo-shqiptare.

Comment here