Lajme

52 vjeçari me nevoja të veçanta që mban të pastër Gjilanin

Avdi Ibishi i cili ndonëse me a f tësi të ku fizuara, ende është një qytetar mjaft aktiv në Gjilan, shkruan OnAir.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Ai që prej 10 vitesh tashmë merret me mirëbmajtjen e rrugëve dhe parqeve të qytetit. Ibishi tregon se në fillim e kanë gjetur duke shitur cigare e më pas sho qatat e kanë nd ihmuar që të gjente këtë punë.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here