Lajme

A thua Pse… Prezantuesen e nxj.errin ‘zv.arrë’ nga avioni …(VIDEO)

A thua Pse… Prezantuesen e nxj.errin ‘zv.arrë’ nga avioni A thua Pse… Prezantuesen e nxj.errin ‘zv.arrë’ nga avioni.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

.Rusja Lidiya Velezheva shp ërth eu në fye.rje në ‘business class’, vetëm pak çaste përpara se avioni të nisej për fluturim. Sipas asaj që shkruan britanikja Mirror, avioni u de ty ru a të rikthehej në ter minal, në Moskë …Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here