Lajme

Allahu e Meshirofte..!? U prek nga Virusi para Iindjes, 23-vjeçarja ndë’rron jetë..!…

Një 23-vjeçare ka hu/mbur jetën nga kor/onavirusi, ndërsa nuk ka arritur të marrë vajzën e saj të porsalindur në krahë. Bëhet fjala për të renë turke, Nagihan Kadı, e cila jetonte në rrethin Karasu të Sakarya. 23-vjeçarja nisi të trajtohej ndaj koro/navirusit 3 ditë para lindjes, por vir/usi vde/kjeprurës i mori jetën para se të arrinte të merrte në krahë vajzën e saj Nehir.

Nagihan Kadı, 23 vjeçe, ishte infe/ktuar me kor/onavirus 3 ditë para se të lindte vajzën, ajo u sëmur pas lindjes dhe u dërgua në kujdesin intensiv. Trajtimi i gruas, gjendja e së cilës u përkeqësua pasi vi/rusi kishte mbështjell mushkëritë e saj, vazhdoi në një spital pr.ivat në Stamboll. Mediat turke shkruajnë se vdekja e nënës së re, e cila hu/mbi jetën para se të merrte në krahë vajzën e saj të vogël, veç dhimbjes që i ka shkaktuar familjes dhe burrit të saj, ka trishtuar mbarë opinionin pu/.

Comment here